Whew! Summer’s almost over and it’s that awesome time of year again for…
AKI MATSURI! 秋祭りだよ!
(did I get that right?!)
PNWJETAA has its own booth, located directly by the Consulate General of Japan! Come volunteer at our booth on either September 8th (Saturday) or September 9th (Sunday)! We need genki people who want to talk about their experiences on JET and Japan! There are a lot of peopel who stop by because they’re interested in applying and we even find alumni who didn’t know we existed! Whee!
Each day will have three shifts.
Saturday (September 8th):
- 10AM – 12:30PM (2.5 hours)
- 12:30PM – 3PM (2.5 hours)
- 3PM – 6PM (3 hours)
Sunday (September 9th):
- 10AM – 12:00PM (2 hours)
- 12:00PM – 2:00PM (2 hours)
- 2:00PM – 4:30PM (2.5 hours)
We will need two people per shift; please help us make our booth awesome by volunteering! If you haven’t been to Aki Matsuri yet, please check out their website for event information and essential details.
If you have some special items or photos that remind you strongly of your time on JET, feel free to bring them for your shift!
If you would like to volunteer, please email president(at)pnwjetaa(dot)org.